Kako se riješiti vlage? Koja rješenja nudimo?

Dosta vam je mrlja na zidovima? Prozori su vam konstanto mokri tokom zime? Kondenziranje stolarije nikako da prestane? Problemi s vlagom svakodnevica su mnogih domova. Vlaga najčešće ne dolazi iz samo jednog izvora i jako često nije dovoljno napraviti samo jednu akciju kako bi se je rješili. Odlučili smo napraviti kratki popis najčešćih uzročnika vlage i ponuditi neka najjednostavnija rješenja.

Kondenzacija na području oko stolarije

Ukoliko se radi o zgradama gdje je moguće zatvoriti balkon, sigurno će to biti najefikasnije rješenje. Stvara se toplinska barijera gdje zidovi i prozori nisu izloženi direktnom hlađenju te samim time dolazi do manje kondenzacije. Međutim, to nije uvijek i najsretnije rješenje, prvenstveno iz financijskih, a kod nekih i iz dobrosusjedskih odnosa. Kratkoročno rješenje dat će različiti premazi koji su u današnje vrijeme sve popularniji, ali time ćemo riješiti problem na kratko vrijeme jer pravi uzrok vlage i dalje postoji.

Smanjenje protoka zraka

Novi stanovi sve više podliježu borbi protiv vlage. U današnje vrijeme, kada je građevinska industrija došla na već zavidnu razinu, dolazi do problema ljudskog faktora. Novi materijali baziraju se na smanjenju utroška energije, od raznih masa kojima se oblažu zidovi sve do pvc stolarije kako bi cijeli stan „dihtao“. Ukoliko nemate uređaje koji reguliraju vlagu u zraku, rješenje je provjetriti stan!

Naše mogućnosti i preporuke:

Nudimo profesionalno i educirano osoblje, koje će adekvatnom opremom izmjeriti i detektirati uzrok i postotak vlage, te na temelju znanja i iskustva stečenim dugim nizom godina ponuditi prikladno rješenje. Nudimo veliki izbor kućnih i profesionalnih aparata za isušivanje i odvlaživanje zidova, plafona i podova.

Zanima Vas ponuda aparata i uređaja kojima možete rješiti Vaš problem?

Odaberite polja za prikaz
  • Image
  • Price
  • Additional information
Kliknite izvan prozora da bi zatvorili
Usporedi
×
×

Košarica