Usluga kakvu zaslužujete

Imate problem s vlagom? Uklonite ga uz pomoć Sadore.

Isušivanje vlage

Građevinsko(strojno) isušivanje objekata, tj. rješavanje problema prekomjerne vlažnosti zatvorenih prostora naša je primarna djelatnost.

Zima je došla, vani je hladno. Imate potrebu za grijanjem ili dogrijavanjem Vaših prostora ( šatora, plastenika, skladišta, hala… ).

Preliminarnim mjerenjem najsuvremenijom opremom možemo odrediti potreban broj dana i potreban broj isušivača..

U našoj ponudi također možete pronaći i širok odabir profesionalnih prijenosnih klima uređaja koji će Vas rashladiti u vrućim ljetnim trenucima.

Najčešće u jesen i zimu, početkom paljenja grijanja, a zbog trošenja vodene pare i prevelike vlažnosti u prostoru, dolazi do kondenzacije vlage na pločicama, prozorima, u kutevima ili po cijelim zidovima.

Najčešće u jesen i zimu, početkom paljenja grijanja, a zbog trošenja vodene pare i prevelike vlažnosti u prostoru, dolazi do kondenzacije vlage na pločicama, prozorima, u kutevima ili po cijelim zidovima.
Zbog toga dolazi do pojave plijesni koju bi trebalo što prije sanirati te na taj način zaustaviti daljnje širenje i stvaranje nezdravih i nepovoljnih uvjeta za život.

Pogledajte ponudu aparata za najam

Pogledajte ponudu aparata za najam

Pogledajte ponudu aparata za najam

Pogledajte kratki video sadržaj

Tko smo

Od postanka do danas brojimo 20 godina !

Društvo Sadora d.o.o. osnovano je 2000. godine. Građevinsko isušivanje (strojno isušivanje) objekata, tj. rješavanje problema prekomjerne vlažnosti zatvorenih prostora naša je primarna djelatnost, a bazira se na dugogodišnjem iskustvu, teoretskim i praktičnim znanjima i sofisticiranoj tehnološkoj opremi.

Preko 25 godina iskustva
Precizno mjerenje za pojedini slučaj
Profesionalno rješenje
Brzina cijelog procesa rješavanja problema
Od sada i na lokaciji Karela Zahradnika 26

Suradnja s našim klijentima završava obostranim zadovoljstvom.

Novosti

Novosti koje smo izdvojili za vas

Pišemo vijesti samo za vas kako biste ostali u koraku s novostima, tehnologijama, napretku, razvoju, novom pristupu problemu koje vam nudi Sadora.

Sadora se kroz dugogodišnje poslovanje pokazala kao vodeća tvrtka u Hrvatskoj u sektoru isušivanja i borbi protiv vlage. Temeljem dugogodišnjeg iskustva, kroz interakciju s klijentima susreli smo se s mnogo vrsta problema u kojima je vlaga radila štetu.
Puknuće cijevi zna stvarati velike probleme i neugodne situacije. Ukoliko ste doživjeli takvu vrstu neugodnosti te štetu želite svesti na minimum, bitno je pravilno i brzo reagirati. Štete mogu biti većih ili manjih razmjera.
Vlaga zbog svoje raznolikosti i složenosti predstavlja najveći izazov pri sanaciji, gradnji i očuvanju građevine.Vlagom opterećeni zidovi dovode do smanjenja sposobnosti toplinske izolacije, do oštećenja premaza i žbuke i drugo.

Kupovina

Izdvojeni asortiman za sanaciju zida od vlage i plijesni

Pogledajte asortiman za kupovinu koji smo izdvojili

Kupnja aparata

Izdvojeni aparati za hlađenje prostora

Nudimo razne vrste aparata za kupovinu. Pogledajte izdvojenu ponudu.