Sanacija zida od kondenzacijske
vlage i plijesni

EcoTherm je nanotehnološki premaz prirodnog podrijetla od jednog milimetra za unutarnju izolaciju stambenih i nestambenih objekata, ali i objekata i predmeta različitih tekstura i oblika koji su izloženi specifičnim temperaturnim i ostalim uvjetima.

Metode obrade prilagodljive su strukturi i teksturi površina i predmeta za obradu. Instalacija premaza ne mijenja izgled niti veličinu prostora, odnosno predmeta koji se obrađuje.

Instalacija se vrši direktnim nanošenjem na gips-vlaknaste ploče, gipsano-kartonske ploče, plastične ili drvene oplate, ivericu, OSB ploče, blok kuće, žbukane površine, drvene površine, površine od metala i željeza te željeznih legura. Za kvalitetnu obradu površine od jednog metra kvadratnog potrebna je jedna litra EcoTherm toplinske izolacije. Cjelovitom i/ili lokalnom obradom površina prostora, osiguravate trajno smanjenu potrebu za korištenjem energetskih izvora.

Proizvodi na raspolaganju

Sanaciju vršimo proizvodima EcoTherm

Mala oštećenja zidova  možemo sasnirati  sami, za velika, u kojima je plijesan oštetila strukturu  materijala, potrebna je stručna sanacija.