Naručite proizvod:

TROTEC PAC 2610S – Prijenosni klima uređaj

20,00 

(1 dan)

Klima uređaj 3 u 1: osigurava ugodnu klimu u sobi hlađenjem, ventilacijom i odvlaživanjem.
s kapacitetom hlađenja od 2,6 kW ili 9 000 Btu / h (klasa energetske učinkovitosti A), kompaktni klima uređaj PAC 2610 S idealan je za hlađenje prostorija do 34 m² / 85 m³. Uključen daljinski upravljač, timer funkcija, automatski način rada.

Opis

Uživajte u ljetu na hladnom!

Bez obzira na to jeste li kod kuće, u uredu, hotelskim sobama, trgovinama ili teretani – s kapacitetom hlađenja od 2,6 kW ili 9 000 Btu / h (klasa energetske učinkovitosti A), kompaktni klima uređaj PAC 2610 S idealan je za hlađenje prostorija do 34 m² / 85 m³. Za udobnost se također brine: s daljinskim upravljanjem, 24-satnim odbrojavanjem vremena i automatskim načinom rada, PAC 2610 S mobilni klima uređaj nudi vam udobnu kontrolu sa sjedala, unaprijed planirano uključivanje ili isključivanje.

Unos ciljane vrijednosti: automatski održava željenu temperaturu u prostoriji

Da biste postigli brzo hlađenje u sobi, jednostavno postavite željenu vrijednost temperature zraka u rasponu od 16 ° C do 31 ° C, a klima uređaj u skladu s tim hladi sobni zrak. Kako bi se zadana vrijednost temperature održavala trajno, kompresor za hlađenje automatski se isključuje čim se postigne zadana ciljna temperatura. Uređaj se počinje ponovno hladiti tek kada prekoračite željenu temperaturu. Kao rezultat, efikasan klima uređaj djeluje na ugodan i ekonomičan način.

Funkcija ventilatora – sa i bez hlađenja

Osim toga, klima uređaj PAC 2610 S ima dvostupanjski podesivi ventilator i svojom protokom zraka do 320 m³ / h osigurava svjež vjetar i nježnu cirkulaciju zraka u sobi – čak i bez aktiviranja kompresora za hlađenje. Smjer strujanja zraka može se ručno prilagoditi vodoravnim zaklopkama tako da svježi povjetarac stiže točno tamo gdje želite. Osim toga, zračni filtar integriran na stražnjoj strani uređaja filtrira dlačice, ljuskice prašine i životinjsku dlaku iz zraka u sobi – prednost nije samo za osobe koje pate od alergija!

Težak i vlažan zrak zatvorenom prostoru? Odvlaživanje pomaže!

Ljeti ne samo da su vrućina, nego i previsoka vlaga često stresne za tijelo. S učinkom odvlaživanja od 0,8 litara na sat, sparan i vlažan zrak aktivno se odvlažuje i u sobi se stvara znatno ugodnija klima. Osim toga, integrirana funkcija odvlaživanja zraka sprječava i nezdravi rast plijesni, pa se upotreba sredstva za odvlaživanje zraka preporučuje tijekom cijele godine, a ne samo ljeti. Zbog unutarnjeg recikliranja kondenzata, sabirni spremnik se mora isprazniti vrlo rijetko, jer se kondenzirana voda koristi za hlađenje kondenzatora putem inteligentnog sustava recikliranja, pa tako velik dio jednostavno ispari.

Mobilni i fleksibilni umjesto bušenja i izvlačenja
Bilo da se radi o spavaćoj sobi, dnevnoj sobi ili radnoj sobi – ako želite postaviti mobilni klima uređaj PAC 2610 S u drugu prostoriju, on se može lako premještati s jednog mjesta na drugo s glatkim prometnim valjcima. Za razliku od trajno ugrađenih klimatizacijskih sustava, mobilni uređaj za klimatizaciju uvijek možete koristiti tamo gdje je potrebno hlađenje – bez bušenja, odvijanja ili zatezanja. Morate samo fiksirati ispušno crijevo uključeno u isporuku u otvor na prozoru ili vratima i možete započeti hlađenje sobe!

Kako bi spriječili da topli vanjski zrak uđe u prostoriju koja se hladi kroz malo otvorene prozore ili vrata, nudimo AirLock brtve za prozore kao dodatnu opremu. Tako se hladiš s još većom učinkovitošću.

Daljinski upravljač- vrlo ugodno
Sve funkcije i postavke klima uređaja PAC 2610 S mogu se izvesti ne samo izravno na uređaju na LED upravljačkoj ploči, već i putem daljinskog upravljanja.

Ugodna funkcija tajmera
Praktični 24-satni tajmer omogućuje pojedinačno uključivanje i isključivanje nakon unaprijed određenog vremena. Na primjer, u uredu možete osigurati da se klima uređaj automatski isključi na kraju dana. Suprotno tome, možete ga namjestiti da se ujutro probudite s ugodnim hlađenjem kako biste započeli dan osvježeni.

Savjet za miran san: Ako želite zaspati u toplim ljetnim noćima uz lagano hlađenje, pomoću tajmera možete postaviti klima uređaj da se isključi nakon nekog vremena kako se tijelo ne bi ohladilo noću.

365 dana ugodne klime
3 funkcije klimatizacije, ventilacije i odvlaživanja zraka mogu se koristiti samostalno, zbog čega se PAC 2610 S multi-talent preporučuje tijekom cijele godine.

Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u klimatizacijskim sustavima
Svake godine sintetička rashladna sredstva izbacuju u zrak nekoliko milijuna tona štetnih tvari za okoliš (stakleničkih plinova). Stoga je upotreba alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korištenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj klima uređaj daje vrijedan doprinos zaštiti klime.

Prirodni propan rashladno sredstvo (R290) je organski spoj i jedan je od ugljikovodika. Za razliku od sintetskih rashladnih sredstava, ekološki propan (R290) nema potencijal oštećenja ozonskog omotača (ODP = 0) niti značajan efekt staklenika (GWP = 3).

Dodatni plus za okoliš:Zbog svojih izvrsnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski učinkovito rashladno sredstvo i tako dodatno smanjuje vaše troškove energije.

Prednosti u praksi:

 • Pogodno za sobe do 34 m² / 85 m³
 • Klasa energetske učinkovitosti A
 • Kapacitet hlađenja od 2,6 kW
 • 3 načina rada: hlađenje, ventilacija, odvlaživanje
 • 2 razine ventilacije
 • Podesivi smjer ispuha zraka
 • Predizbor ciljne vrijednosti u području od 16 ° C do 31 ° C
 • Rad koji štedi energiju zbog automatskog isključivanja / uključivanja kad se postigne / prekorači ciljna vrijednost
 • 24-satni tajmer
 • Daljinski upravljač + intuitivni LED zaslon
 • Uklonjeni zračni filter protiv životinjske dlake, pahuljica, pahuljica
 • Tihi rad 53 dbA
 • Okolišno rashladno sredstvo R290

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

300 x 320 x 700 mm

Težina

23.5 kg

Napon

220 – 240 V/50 Hz

Potrošnja

1 kW

Pogodan za prostorije

34 m² / 85 m³

Razina buke u radu (dB)

53 dB(A)

Kapacitet odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.)

0.8 l/h

Protok zraka

320 m³/h

Nominalna struja

3.5 A

Rashladno sredstvo

R290

Startna struja (osigurač)

10 A

Kapacitet rashlađivanja

maks. 2.6 kW, 9000 Btu/h

Sve cijene iskazane su bez PDV-a.