TROTEC TDE95 grijači zraka

Akcija!

Podijeli:

TROTEC TDE95 grijači zraka

6,458.56 kn

Trenutno nema na zalihi

Karakteristike: Grijaća snaga 9-13,5-18kW • profesionalni grijači TDE serije posebno su prilagođeni za najzahtjevnije primjene.  • čak i velike prostorije (1520 m3 sa TDE 95) zagriju se vrlo brzo zahvaljujući njihovoj snažnoj moći puhanja zraka. • priključkom na sobni regulator temperature, može se čak postići da se temperatura održava sukladno vašim potrebama.

Povezani proizvodi:

TROTEC TDS 10 M Keramički ventilatorski grijač

270.00 kn

TROTEC TDS30 M keramička grijalica zraka

808.35 kn

Prethodno
Sljedeće

Povezani proizvodi:

TROTEC TDS 10 M Keramički ventilatorski grijač

270.00 kn

TROTEC TDS30 M keramička grijalica zraka

808.35 kn

Prethodno
Sljedeće

Pretplatite se na newsletter i saznajte prvi sve novosti vezane uz Sadoru.

Novosti

Novosti koje smo izdvojili za vas

Pišemo vijesti samo za vas kako biste ostali u koraku s novostima, tehnologijama, napretku, razvoju, novom pristupu problemu koje vam nudi Sadora.

Sadora se kroz dugogodišnje poslovanje pokazala kao vodeća tvrtka u Hrvatskoj u sektoru isušivanja i borbi protiv vlage. Temeljem dugogodišnjeg iskustva, kroz interakciju s klijentima susreli smo se s mnogo vrsta problema u kojima je vlaga radila štetu.
Kuhanje, sušenje rublja… uz slabu ventilaciju i hladne zidove (sjeverna strana). Često se pojavljuje kada postoji nesmetana cirkulacija zraka iz dnevnog boravka ili kuhinje u spavaće i druge manje grijane prostore.
Zima je stisnula, vani je hladno. Kod Vas u skladištu, hali, šatoru, plasteniku ili nekom drugom prostoru temperatura nikako da se digne na željenu. Veliki prostori često predstavljaju velike izazove za sustave grijanja koji tu bitku nerijetko izgube.